Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmajánló

2008.03.20

     Sajnos az ezen a héten elég gyér a választék a mozipremierek terén (még egy valamire való Stallone kövület-felújítást se mutatnak be). Lesz például török-német vallási dráma(Takva - Az istenfélő Muharrem), magyar film arról, hogy a prosti is ember (Majdnem Szűz), és aránylag érdekes Jumanj-Narnia-Ésmégistentudjamiminden koppintás a A Spiderwick krónikák, amit ha másért nem is, de a Nick Nolte-Martin Short duó miatt érdemes lesz majd egyszer megnézni dvd-n. (Viccesek voltak a "három Szökevényben" 20 évvel ezelőtt, bár itt most nem Ők a főszereplők, Short pedig csak a hangját adja a filmhez)

     A "Horton", ami kicsit kiemelkedik a mezőnyből, legalábbis számomra, de ez is elsősorban a fogyaszthatósága miatt.

      A történet nem túl agyafúrt, de a mesefilmektől nem is várunk mást. Egy elefántról szól aki porszemekkel beszélget. Persze ez nem ilyen egyszerű, és a biztonság kedvéért, tele is rakták "sztárhangokkal" a filmet. Nem mellesleg ugyanez a stáb jegyzi a Jégkorszakokat is, így akár még lehet egy jó délutánunk a moziban, ha ezt a filmet választjuk.

       Tulajdonképpen egy újabb bugyuta animációs film nem csak gyerekeknek, és külön öröm, hogy Jim Carry végre visszatér a neki igazán jól álló komédiázáshoz, bár ebből sokat úgy se lehet észre venni, mert szinkronos a film, de aki teheti tekintse meg a feliratos verziót, mert érdemes. A másik nagyágyú a hangok között Steve Carell (többek közt Ő volt a 40 éves szűz és Even a Minden6ó), így reméljük a szinkronstúdió-beli jó hangulat majd a képernyőn is átjön.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.